• Email ons: info@raadisdaad.nl
  • Bel ons: 06 52 06 44 85

Intake gesprek

Wilt u weten wat Stichting Raad is Daad voor u kan betekenen? Kom dan een keer langs bij een spreekuur en maak kennis met ons. U hoeft vooraf geen afspraak te maken en de spreekuren zijn geheel gratis.

Spreekuren
Tijdens een spreekuur helpen onze vrijwilligers u met al uw problemen wat betreft uw financiële administratie.
Heeft u bijvoorbeeld schulden of moeite met het begrijpen van een brief? Wij helpen u hierbij. Het is goed om te weten dat wij tijdens de spreekuren niet iedereen kunnen helpen. Dit hangt af van de tijd dat u bij ons binnenkomt. Wij hanteren een wachtlijst voor de spreekuren. Bij binnenkomst melden wij u aan op de lijst. Mensen die eerder binnenlopen zullen dan ook eerder geholpen worden. Als de lijst vol is, kunt u op die dag niet geholpen worden. Op deze wijze hopen wij de kwaliteit van de gesprekken te waarborgen.

Wil je graag langskomen op een spreekuur? Kijk hier voor een overzicht van de spreekuren in Amsterdam West en Amsterdam Nieuw-West

Trainingen
Daarnaast biedt Stichting Raad is Daad ook trainingen aan. Er zijn twee soorten trainingen:
1. Grip op je Knip: een training waarbij deelnemers worden getraind in basisvaardigheden op het gebied van financiën en het op orde brengen van de administratie.

2. Training Mantelzorg: een training over de taak als mantelzorgen en het in contact komen met lotgenoten

Wil je deelnemen aan een training? Neem dan contact met ons op!